poniedziałek, 15 sierpnia 2016

289.


Gofry z mąki kokosowej ze śliwką, syropem
i odżywką białkową


Jedne z lepszych gofrów jakie jadłam, a składniki ? jajo, olej kokosowy, mąka kokosowa i odrobina mleka migdałowego! Nie sądziłam, że wyjdą, bo moje eksperyenty z mąka kokosową kiedyś nie kończyły się sukcesami, za to ostatnio bardzo się polubiłyśmy i już niedługo pokażę wam jakie dzisiaj cudo z niej upiekłam! 
Miłego dnia! :)

6 komentarzy:

  1. Ale cudnie wyglądają *.* Od jakiegoś czasu zastanawiałam się co zrobić z mąką kokosową i już teraz wiem :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie jestem zbyt przekonana do takich syropów, jak to smakuje? :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja też nie byłam, ale smakują bosko, ten akurat zupełnie identycznie jak syrop klonowy. Wiadomo nie codziennie i nie do wszystkiego, ale raz na jakiś czas wolę polać takim syropem niż tymi pełnymi cukru i milion E :D

      Usuń
  3. Musimy koniecznie odkurzyć naszą gofrownicę :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Mąka kokosowa zdaje mi się być problematyczna, ale za to wychodzą z niej chyba same pyszności (o ile w ogóle wyjdą :D)

    OdpowiedzUsuń