sobota, 6 sierpnia 2016

281.

Jednoporcjowa szarlotka jęczmienna z cynamonem oraz polewą z białka o smaku solony karmel z tahiną i sezamem


To było po prostu pyszne. Na taką deszczową pogodę jak dziś -idealne. Pada, więc zabieram się do pracy- diety, diety, diety :D

6 komentarzy:

  1. Cudne *^* Wygląda troszeczkę jak kulka raffaello, tylko nie białego :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Trochę jak taka buła wygląda :D Ale w środku prezentuje się znakomicie :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Wygląda jak taka urocza miseczka z mnóstwem jabłek w środku :} Pycha !

    OdpowiedzUsuń
  4. Szarlotka, cynamon...czyżby jesień w Twojej kuchni się zbliżała ? :)
    Co prawda ja dziś jadłam piernikowego omleta ale ciii..! :P

    OdpowiedzUsuń
  5. To wygląda BOOOOSKO! Chyba muszę zrobić to cudo, koniecznie w wersji wegańskiej :)

    OdpowiedzUsuń